Een praktische workshop over de juiste
cloudoplossing voor de juiste workload

Met ‘Cloud & Duidelijk’ biedt Proact een praktische, pragmatische en onafhankelijke workshop die bedrijven een concrete route biedt naar de juiste cloudoplossing voor de juiste workload. Daarbij gebruiken we de in eigen huis ontwikkelde Business Cloud Alignment-methodologie. Deze biedt een gestructureerde aanpak en handzame tools om voor iedere workload de juiste cloudoplossing te vinden.

  1. We starten met een ‘hands-on-’inventarisatie van de situatie, bij deelnemers.
  2. Samen met u maken we de drivers voor verschillende stakeholders inzichtelijk die een rol (kunnen) spelen bij de route naar de cloud.
  3. Hoe kiest u de juiste cloudoplossing voor uw workloads? U krijgt praktisch, richtinggevend advies op basis van uw eigen situatie.
  4. Op welke juridische, beveiligings- en organisatorische aspecten moet u voorbereid zijn? En waarom?
  5. En als laatste willen wij u een aantal handvatten geven voor het opzetten van een TCO-model, welke niet altijd complex hoeft te zijn.

Proact heeft zijn cloudworkshop de afgelopen drie jaar diverse keren geactualiseerd. Daarmee zijn wij in staat om continu in te spelen op de actualiteit. Deze interactieve workshop biedt u concrete handvatten voor het gebruik van de cloud in uw IT-omgeving.

  • Datum: 12 april 2018
  • Locatie: Proact Netherlands - Utrecht
  • Tijd: 12:00-16:45 uur inclusief lunch
  • De voertaal van de sessie in het Nederlands.

Aanmelden

Twitter Facebook LinkedIn

Kistagången 2

164 28 Kista

Sweden

+46 8 410 666 00

info@proact.se | www.proact.se | Privacy Policy

Proact logo

© 2017 Proact IT